Thursday, February 12, 2015

Farewell @ Lunch @ PICC

Opismate aku nak bersara, so bahagian aku decide buat Farewell kat luar. Bosan dah makan kat opis je.. hehehe.. Tempat yang agak praktikal adalah PICC. okla... so, tengahari tu gerak la semua staff Unit Latihan ke PICC...

Malang kan tak berbau... Salah sorang kete opismate pancit.. Maybe terkena paku or something else...

Dah setel2 semua tu dalam 1/2jam gak la...

Syukur n terima kasih kat semua yang membantu... Syabas Unit Latihan. Bos no,1 satu pun benti tolong tau... :)





Ok dah sampai... Ramai jugak orang yang makan kat situ.. So, makan kena sape cepat dia dapat la giteww.. :)

Aku amik nasik sikit tapi lauk banyak...


Nyummmms. sedapla bread butter puding ni.. terasa2 kat tekak ni haaaa....






And last, bergambar kenangan dengan orang yang diraikan.. kak Nor, yang duduk pakai tudung coklat baju hijau berspek mata tu...

Rege sekepala untuk Lunch Buffet ni RM20 ye kengkawan... First dulu aku pegi RM15 je... dah naik dah harga.. Belum dah GST ni kang bulan April.. =p




♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: