Sunday, August 31, 2014

Macam Mana Nak Dapatkan Payudara Yang Cantik


Payudara tak tegang dah? Kendur?

Hurmmm, tu yang amat dirisaukan oleh kaum wanita kan... Tambah-tambah bagi yang lepas menyusukan anak, lagilah ketara payudara tu kendur...Antara aset tu yang buat suami sayang...So, kita harus jaga dia dgn sebaik mungkin..:)

Ni salah satu cara senama yang boleh mencantikkan payudara kita...



Chest Press

Ini adalah latihan paling asas untuk otot dada (pectorals). Ia boleh dilakukan dengan barbells, dumbbell dan juga mesin-mesin di gym anda.


Genggam dua dumbbell dan baring pada bench. Bermula dengan mengangkat kedua-dua dumbbell ke atas bahagian pertengahan dada anda. Dengan siku menghala keluar, turunkan dumbbell ke bawah dengan perlahan sehingga ia hampir menyentuh bahagian pertengahan dada anda. Lakukan 3 set dengan 8-12 ulangan untuk setiap set.



Nak cara yang lagi senang? makanan pon memainkan peranan penting utk payudara kita..

Tingkatkan pengambilan protein dalan diet anda. Antara makanan tinggi protein ialah ayam telur daging ikan…tapi tengok cara masak juga kan..kalo digoreng dgn minyak banyak tu dah jadi kolestrol tinggi pulak…


Ade supplement yang lagi senang?

Hmmm…ESP lah….



ESP dapat membantu menganjalkan dan mencantikkan payudara anda kerana kandungan protein yang tinggi…bukan tu saja…selain mencantikkan payudara dapat juga membantu mencantikkan kulit dan mengurangkan bekas2 jerawat selain membantu memeriahkan susu ibu…

Nah!

Testimoni panassssssss... tapi 18sx tau....



Untuk pesanan meh roger ai..:)

Untuk terus order online, boleh KLIK SINI



________________________________
Ana Lyana
Shaklee Independent Distributor [ ID : 894161 ]
Call | SMS | Whatsapp / 0182244135 
anacomey_84@yahoo.com
FB Page : Dani Dania Store


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: