Sunday, August 31, 2014

Salam Merdeka Malaysia Yg Ke-57!

Hari ni xde live perarakan kan macam tahun2 sebelum...Selalu pagi2 31 Ogos mmg melangut depan tv tgk perarakan.. Aku pernah jugakla bercita2 nak bawak anak2 ni tgk perarakan dari dekat. Tak taula tahun bila akan sampai seru itu... Doa2kanlah ye...:)

Aktiviti ari ni nak jumpa Kak Tan aka Kakak kawasan Manjung nun. Tu nanti aku cerita okay.

Lepas balik dari rumah Ann tu, pusing2 jap la satu Putrajaya tengok gelagat orang... Pusing punya pusing, dapat idea nak amik gambar anak2 kat depan opis PM ni... 7 tahun duduk sini, tak pernah okay.. Haha... Tapi tadi buat-buat macam bukan orang Putrajaya la, lalu aku suh deme posing... Suh pose je, pastu request nak lompat2 pulak... Okay! Mama layankan aje... 

Tapi tak lama pun. 

Tak lalu nak berpanas2 tu.. Hitam kulit nanti. Puui! =p Memang dh hitam pun sedia ada ni...:)









Zara je yang sempat di snap ketika membuat lompatan...





Okay, mama pun nak posing. Dengan bantuan batang paip la tapi... Ahaks!

Tak nampak kan..tak nampak kan....=p

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: