Friday, June 6, 2014

#LunchDateUB 3 @Little White Cafe

Ni citer lama ni.. hahaha.. berzaman sangat ni... Tengah kemas-kemas folder gambar kat lappy ni, terjumpa plak gambar2 yang rasany lom masukkan kat dalam blog... :)

Saje nak lunch ngan depa2 yg free ni... So termeterai lah perjanjian di antara aku mar fad dan N... Plan asal nak makan kat mane ntah.. kedai western2 gak la... Sekali tutup rupanya Jumaat...

Nasib baik Bangi ni banyak kedai makan.. So, terjah lah kami ke Little White Cafe ni... Cantik restoran dia... Hari Jumaat, lelaki tak dibenarkan masuk.. haha.. baguss, g lah kome sembahyang Jumaat yer.. =p


Aku order lagsana je... Tekak aku leh masuk lah western2 bagai ni.. Enady... tak berapa gemo sangat... nape ntah...








Alololo Iman, Nape comel sangat nih... :)








♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: