Saturday, May 31, 2014

Resepsi Pizul & Naza @Seri Iskandar, Perak

Anak Andak kawen. Andak ni pakcik aku aka abang ayah aku... Makanya haruslah pulang untuk makan nasi minyak free..=p di samping mengeratkan silaturahim sesama sanak saudara yang dah lama sangat tak jumpa... Time kenduri2 macam ni la kita jumpa sembang2 dan bergambar adalah perkara WAJIB!. hahaha... Kenangan tuh...:)

Mulanya tak dapat nak balik sebab Enady keje siang, so takde cuti. Keje malam baru dapat cuti yer.. Biasala kalau keje bidang security. Nak memantau anak2 buah ni bukan senang. Apa2 hal ketua dulu kena kan... So, jangan carik pasal.. hehe..

Tanya kat adik2, sape yang dapat balik.. Ahaa, Anep yang dapat balik, so ngendeng2 la wasap kat dia.. "Adik, along nak ikut.." Ok jom! =p

Dipendekkan cerita.

Sebelum kuar rumah, haruslah selfie dulu dulu.. eh bukan selfie dah ni.. groupie dah ni sebab ramai2 kan..=p



Aku, Ibu, Anep n Kakyang.. Kemain Ibu kan... Ibu nak buat peace ke rock u tu bu?... hehe


Ibu ngan anak dara not available. Belajar tak habih lagi.


Ni pon not available. Hahaha, dua2 bini orang..=p


Perjalanan diteruskan.. anak2 semua naik ngan Pakngah, Aki & Nenek... Dorang okay je x nangis..:)

Dani selfie. hahaha..

Sampai awal, xde orang sangat lagi.. jdi duduk jap n makan kuih2 muih yang ada.. bubur kacang pun ada.. Dani 4 kali kot tambah bubur kacang tu... Kenduri buat kat dewan, xtau nak tolong apa... Kalau kat rumah, boleh gak tolong apa2 yg patut... Tuan rumah busy setel itu ini, sembang2 kejap pastu sambung keje.. xpe, kami faham.. adatlah kenduri ni macam2 nak kena perfecto.





sebelah Kakyang tu yg pakai songkok tu abang pengantin.. Boy. Tu dia amik nafas jap rehat...:)

Dani dah takde keje tu dia carik keje.. dia main hp amik gambar orang.. 4 gambar di atas adalah hasil tangkapan Dani yerp.. 

Pastu makan... gambar makanan tak snap.. sebab sedap sangat lupa nk amik gambo..

Lepas tu, cousin2 yang gila datang... hehehe, Gila bergambar... Jangan salah faham plak yer... Nyorok lah celah mane, kami2 ni alert je dgn kamera.. hahaha, Dapat pulak monopod kan.. lagi ramai la menempek nak amik gambo...

Maaf yer kalau kelaku kami-kami ni macam sakai sket...:) Kalau diam2 je masing2 tak havoclah anak cucu Aki Ahmad Hassan ni...:) Masa ramai bujang dulu lagi giler.. SIAP TERJUN BALKONI OK NAK MANDI LAUT....=P ADEH ADEH ADEH... berair mata aku gelak bila ingat... kazen2 ku, korang ingat tak? kang aku tempek kat sini kang kalau tak ingat... kahkahkah...

tak best plak tak letak, jap aku carik jap...=p


Haaaa. jumpa dah ni.. hehe... Aku turut tak ketinggalan ok terjun dari balkoni ni.. Kat Corus Paradise mase ni...hahaha.. Jangan ikut aksi berbahaya ini yerp...=p

Ok jom tgk gambo sepupu sepapat aku yang best ni...:)





























Best dapat sepupu sepapat kaki bergambar ni... hahaha.. nanti dah tua mesti senyum2 je tgk gambar ni..:)

Ok, korang nak kekal muda bertenaga... korang makan Vit C, Vitalea.. Banyak sebenarnya vitamin Shaklee ni untuk kekal muda bertenaga...

Vit C 180 biji RM92.50 tahan 3-6 bulan
Vitalea 120 biji RM88.75 tahan 4 biji...
Performance Drink RM82.50 tahan 1-2 bulan..
Nak order, meh kita sembang2...:)

________________________________
Ana Lyana
Shaklee Independent Distributor [ ID : 894161 ]
Call | SMS | Whatsapp / 0182244135 
anacomey_84@yahoo.com
FB Page : Dani Dania Store


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: