Monday, April 14, 2014

Tsunami Shaklee


Lamanya terperap entry ni... Tahun lepas lagi tak silap.. hahaha, ampun...

Alkisahnya, masa ni sistem on9 Shaklee lom on lagi.. So, memang tiap2 minggu atau lepas keje akan berkejar ke HQ Shaklee ni yang letaknya kat Empire Subang. Semestinya ngan anak Shaklee saya yang sangat berjaya sekarang.. Hihi, Zana Adieyza, blogger femes putrajaya ni...:)

kat HQ memang sesak ngan orang time tu... Sekarang... Hahaha, so far belum lagi pegi HQ beli stok lepas adanya sistem on9 Shaklee ni... dok rumah, klik2, buat payment pastu tunggu je depan rumah.. Best bukan..


Anak2 ni memang kekuatan saya lah dalam menjalankan bisnes Shaklee ni. Kalau tak sebab dorang, mungkin saya rebah dan tak jadi apa.. Saya nak yang terbaik untuk Dani dan Zara...


Peneman setia mama bila ke mana saja. Adakala meragam, adakala menyenangkan. Budak2 kan.. apa yang dorang tau n boleh fikir sangat. Yang dorang tau seronok, lapar, haus, tido, main... Positif saje bila anak2 buat perangai... 


Haaa, tengokkk... masa ni first time jumpa kak ita. Kak Ita ni lagilah strungle. Dari Melaka hangkut anak2 dia yang 5 orang datang HQ nak beli stok. Selama ni kenal dalam wasap Supermom je. Terus jadi geng dah Dani n anak2  Kak Ita... Anak2 Shaklee ni.. hehe.. HQ tu memang macam rumah sendiri dah dorang buat. Pakcik Guard tu boleh kata apa.. hahaha, budak2 kan..:)



Ok, itu saja cerita kali ni... 

Penentu masa depan terbaik adalah diri anda sendiri!


#entryautopublish

1 comment:

Zana Adieyza said...

kenangan sangat2 kan mommy? balik sampai rumah dekat pkl 11.30 malam.. perghhhh, lap peluh.. tp tulah yg buatkn kita makin semangat.. ;)

hr tu zana pergi xde org mommy.. x sampai 5 minit dah siap semua.. hehehe