Wednesday, April 16, 2014

Produk Baru Shaklee : Untuk turunkan kolestrol


Phytocol-ST nama diberi... 

Akan launching pada Jun 2014 nanti...

Nantikannya...


6 Juta kauuu!! Rakyat Malaysia yang tinggi dengan kolestrol... Aku pon salah orang kot.. Tapi belum check lagi.. atenye kalau dah nasi lemak teh tarik tak pernah miss seminggu, ape ke heinya kome..:) Ok nanti nak check...:)


Haaa, tau dah kan, tinggi kolestrol akan sebabkan apa.. Jangan ingat orang gemuk je banyak kolestrol.. Orang kurus pon kena tau...


Nilah rupa salur darah yang belum tersumbat dan yang dah tersumbat dek kolestrol.. So, hati2 korang, pembuluh darah tersumbat ni silent killer tau.. Ingatan untuk diri sendiri jugak ni..:)



Tu dia.... Makan sedap2 sampai lupa diri.. hehehe..


Ok, Nilah dia produknya...
Berbelit gak lidah nak menyebutnya...

Phytocol-ST..

Diulangi, akan berada di pasaran pada Jun nanti..:)



Keistimewaan Phytocol-ST... Fungsinya, ia mampu menurunkan kolestrol secara semulajadi.. Bahaya ye kalau kolestrol tinggi.. Nampak hepi je sihat kan, tapi dalam tak sedar kolestrol tinggi tulah yang boleh membawa maut...

Cara pengambilannya, kena amik suplemen ni sebelum makan makanan2 berlemak tu. Jadi memang kena ada sentiasa ada lah. Sebab korang kan pagi2 dah nasi lemak, tengahari karang nasi lauk masak lemak, malam, kuah plak berlemak... jadi bawakla produk ni g mana2 tau..





Lalu ke makan ni semua setiap hari? Phewww...

Ok, Boleh order dari sekarang, tapi bulan Jun nanti bau dapat tau...

________________________________
Ana Lyana
Shaklee Independent Distributor [ ID : 894161 ]
Call | SMS | Whatsapp / 0182244135 
anacomey_84@yahoo.com
FB Page : Dani Dania Store




♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: