Tuesday, February 4, 2014

Harga Set Combo Shaklee Turun


Orang kita sekarang ni dok sibuk cakap harga barang naik harga barang naik kan... Meh nak habaq mai ni..
Thanks to Shaklee. Sebab apa?

Sebab Shaklee turunkan harga produknya di Sabah dan Sarawak. Harga Vitamin Shaklee kat sana dah sama kat sini.

Combo Set Shaklee pon jauh lebih murah daripada harga asal. Hanya di Dani Dania Store dan honeysour00.blogspot.com :)


OK, tak payah banyak cakap, tak payah banyak cerita. Semua orang tahu kebaikan Shaklee ni. Kesannya yang selamat, semulajadi dan mesra alam. Tak payah nak pertikai. 50 tahun beb kat pasaran dunia..:)

dah, nak order, contact no ni...

Your Amazing Shaklee Distributor,
Nurliyana
Hp |  0182244135
anacomey_84@yahoo.com

FB Page : Dani Dania Store

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: