Thursday, February 6, 2014

Bonding time with Zara

As usually, setiap hari pukul 11.15 pagi, aku mesti turun ke taska untuk susukan puteri manja aku ni. Sebulan lebih je lagi genap 2 tahun aku susukan dia. Yipiii! Alhamdulillah...


Semalam, mulut dia becok sungguh cakap "Ma ma ma, atiknye aju adik"

Haha, yelah dik, cantikkk..:) Dia dah feeling princess ok... Baju gaun dia semua kena sorok., kalau tak, habis nak siang malam pakai. Aku pon appreciate lah apa yg dia cakap tu pastu aku suh dia posing, Tak tau kenapa dia pusing belakang tu.. haha..


Terima kasih cikgu-cikgu yang rajin ikatkan rambut dia..:)


Area taska untuk pamerkan hasil kerja2 kanak-kanak 3 dan 4 tahun..

 Dani punya... :)

 Mia n Fatin punya..









♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: