Saturday, October 19, 2013

Rumah Terbuka Warga RMC

Bape hari bulan ek Open House RMC ni? Tak ingat dah.. Japp...

Yeay! 5 Oktober lah.. Bertempat kat rumah mak n babah kami.. Ainul dan Faiz kat Shah Alam.

Kebetulan plak Enady cuti on that day, apalagas, hangkut sekali ler..:) Start kul 10. tapi aku lewat sket. Al-maklum ler, ada dua 'handbag' yang nak kene siapkan..kemas rumah sket, pastu terus gerak..

Open House RMC ni lebih kepada kitorang makan-makan je.. Haha, makan adalah acara wajib dan utama! Kate Open house kannn..:) Tapi sambil makan-makan tu sambil dok citer2 dok gosip2 (gosip bende baik yer.. hehe) dok bagi tips, citer pasal bisnes.. macam-macam lah.. takde fix kepada shaklee je. Isu2 semasa pun kitorang sembang...santaii je.. best!

Siap babah Faiz ajar hands on lagi pasal macam mana nak letak watermark kat Youtube...senang je rupanya..:)

Thanks to anak2 buah yang hadir, Zana n Ummi. Bila join aktiviti macam ni, lagi bertambah erat silaturahim kita. Jangan lupa, silaturahim tu salah satu punca datangnya rezeki kat kita... So, jaga silaturahim kita k..

Jom layan gambar. Gambar2 ni kredit dari kamera Zana Adieyza..:) Oh ye, dapat hadiah jugak from anak dam mak.. Thank Youuuuu..:)






























♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: