Monday, December 3, 2012

Bawak ibu pegi main bowling

 Last week, Ibu ngan Ika datang sini sebab 25hb ari tu cousin aku kawen kat Setapak. Ibu datang hari Rabu, tido umah Ijai satu malam, Khamis Ibu g Ikea. Adik aku yg no.3, Anep bawak. Dia cuti. Then malam Khamis tu, Anep hantar Ibu g umah aku. Jumaat rehat2 je kat rumah aku, Aku pegi keje tinggalla Dani ngan Zara Ibu jaga kat umah.

Haha, ayat sesimple2nya aku taip ni.

Hari Jumaat malam, aku bawak Ibu g I-City. Tu nanti. Gambar banyak nak kena select..:)

Hari Sabtu, plan nak bawak Ibu jalan-jalan kat Alamanda. Pegi kedai buku kat Presint 15. Ika carik buku rujukan dia. Then baru masuk Alamanda. Terus pegi Johnny sebab dah lapar gila. Makan-makan.. pastu baru jalan2 mengukur Alamanda tu.. Hehehe..

Ajak Ibu main bowling.. Huhu.. suka Ibu.. Ika pun semangat nak main. Dani tak terkecuali.. Layan je dorang main.. Aku kongsi2 ngan Ika je baling..

Blur pulak gambar Dani main bowling ni.. Bola no.6 tu je.. tak larat dia nk angkat.



Ika, malu-malu kucen je nak baling.. first time katenye..

Ibu, terer gak Ibu membowling. Zaman muda2 dulu pernah main ke bu? hehe

Budak tecik ni tunjuk terer lepas tangan.

Bila aku tinggalkan dia, menangis tak bagi aku jauh ngan dia.
 Rasa tak puas nak bawak Ibu g jalan-jalan. Next next next kita pegi lagi k Ibu.. Kita pegi holiday pulak... :)


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

2 comments:

iietamalek said...

teingin nak bawa zhariff main bowling..macm la die pndai main kan..takpe saje nak bg anak expose sikit..hehe

Dayana mnoor said...

ika dh mcm ank dara dh..ingtkan sape td...hehee..dlu kcik je..:)