Wednesday, October 3, 2012

Dah pandai memanjat

Ok, ni perkembangan terbaru Cik Zara.
Kussss semangat bila tengok dia jatuh tergolek lepas dia berdiri kat sofa tu.
Aku syak, dia terlupa yang dia berpaut pada sofa then dia lepas tangan pastu jatuh.
Hai la adik..
Cepat sungguh perkembangan dia.
Baru 6 bulan cik kak oi..
Makan bubur pun belum betul lagi.
Gigi pun belum ada..


Tapi aku ok je bila tengok perkembangan terbaru ni.
Cumanya aku kene alert lah selalu bila dia nak memanjat ni..
Part yang aku lagi suka, bila Zara jatuh, si Abang cepat-cepat peluk n pujuk adik..
Dia sapu2 kepala adik..
Alahaiii, touchinglah mama..
T_T
Nanti korang besar, mesti korang saling sayang menyayang kan..:)
Mama ngan papa senyum senyum je..



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

3 comments:

lovely said...

sama macam nabilah masa kecil.
lasak sangat..

Ana Lyana said...

@lovely

klu dh besar nti taktaulah mcm mane kan..

antalya said...

dani kecik2 dulu behave kan.abesla nanti sure teruk dia kena buli ngan zara hahahhaa.
tu zara tertarik ngan remote, punya lah nk capai sampaikan tak sedar dia dh memanjat.hebat!!