Buli mama tsk tsk tsk



Nampak tak bedak bertaburan kat atas lantai tu?
Huhu..
Menangis (dlm hati) aku bersihkan bedak2 tu..
Susah gak nak hilangkan.
Aku dah mop 2 kali pun tak hilang2 lagi.
Enady yang mopkan kali ketiga baru hilang.
Hahaha, nampak sangat aku tak teliti buat keje.
Bukannn..
Masa tu dengan nak handle Zara lagi, Dani lagi yang menangis kena marah ngan aku..
Ijai ngan wife dia datang lagi..
Huuu, haru biru rumah tu jadinya hari tu..


Sampai tinggal suku je bedak Pureen yang besar tu Dani kerjakan.
Tak cukup lantai, dia bantai lak g tabur kat kabinet tv ni haa..
Atas remote.
Dapur.
Atas sofa.
Kalau lappy aku kat bawah, konfem wangiiiiii lappy aku tu..
Nak mengamuk marah-marah dia tak boleh..
Sebab aku terus pikir positif..
Ya Allahhhh, kreatifnya anak mama ni......
Nanges!!

Nanti dah besar, Abang tengok ni apa abang dah buat...

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...