Friday, August 3, 2012

Speed Trap di Putrajaya

kredit to google


mcm ni lah rupa kamera speed trap tu..
kredit to google

Hoho! Aku rasa macam aku dah kena.. Uwaaa..
Hati-hati uolls..

Had laju kat situ adalah 70km saja ye.. Tapi biasa nya Polis ni takdelah kejam sangat. Dia bagi extra 10km. Kalau kita bawak 81km/jam je kamera tu akan berkelip2la kamera tu..

Sekarang ni aku slow je kalau bawak kereta area situ. Mana2 yang tau tu pun follow je kereta aku, lepas je tang speed trap tu, kete belakang tu terus potong.. Hahaha.. Mana yang tak tau tu, haruslah kena kan. Pagi2 nak pegi keje kan, dah macam paparazzi flash kamera tu.

Pastu kan kalau lalu je kat situ, ada kereta yang kena kan, aku gelakkan.. Hahaha. dah kena.. Ces, tak sedar yang diri sendiri pun dh kena.. Huhu.. Tapi tak check lagi samannya.

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

3 comments:

sweethOneY said...

ehhh tak sangka ada jugak kt putrajaya ekk kena take note karang sesia je mendapat heheh

Anum Shukri said...

hati2 dijalan raya..hehehe..

putrajayabiz said...

biar lambat asalkan selamat .
http://putrajayabiz.blogspot.com/