Kisah rambutnya



Banyak kali dah potong rambut abang baby ni.. 
Rambut dia cepat panjang.. 


Bergaduh juga lah aku ngan papanya nak decide potong rambut abang ni..
Papanya kata, potong depan je, belakang biar panjang..
Mamanya kata, potong je semua.. sebab rambut dia cepat panjang..
Akhirnya, mama dia yang menang..
Hehe..


Belakang, memang kasi pendek habis dah..:)


Depan, potong rambut ramous tu je...
Tak nak la sampai botak..
Sayang jugak rambut abang ni kalau botak..


Terkini, rambut dia dah panjang balik...
Rindu pulak rambut belakang dia yang panjang sebelum ni..
Cepatlah panjang wahai rambut belakang...
:)


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...