Asalkan berupdate yo!

 Salam kawan-kawan semua..
Mak 'Young' ni masih lagi bekerja..
Hehe..
Belum ada tanda-tanda lagi mau bersalin..
Adik baby masih syok dok bertendang-tendang dlm perut mama dia..:)
Minggu ni officially dah 39 weeks..
Ibu dan KakYang pun dah ada kat umah..
Dorang sampai malam tadi..
Temankan Dani sementara aku bekerja..
Kalau ibu tak datang sini, memang aku dah cuti berehat kat rumah je ni..
Sebab agak susah jugak aku nak handle anak teruna sorang tu nak turun bawah ke parking, masuk kete oklah dia senyap je, sampai parking opis, nak g taska.. huhu.. tak sanggup nak bekejar ngan dia.. Lotih acik!
Bayangkan lah mak buyung yang dah sarat ni berlari ngejor anak.. 
Haha, mau tak orang keliling geleng kepala tengok..=p
Huduh lah weyy..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Lapar tak?

Hai readersku, Lapar tak tgk sandwich kat atas ni? Hehehe Tuan tanah tgh lapar ni... jom dinner uolls... Jangan lupa foll...