Happy 2 Years Old Dani *in advance sebab takut terbersalin malam ni or esok..=p*

Esok Dani genap 2 tahun..

Maaf sayang, mama tak fokus mahu story dan fikirkan preparation di blog ini sebab adik baby macam dah nak keluar je ni. Mengeras je dari tadi. Almost 2 hours. Mama nak jalan nak masak nasi pun dah tak larat. Gagah jugalah.. masak nasik, masuk baju dalam washing machine, kemas dapur, basuh pinggan..

But jangan risau, ramai kat umah ni. Ibu ada, Ijai ada, tunang dia ada, Anep ada, Dani ada.. Papa Dani je takde. Dia keje..:)

Tengah menaip ni pun terbongkok-bongkok menahan contraction..Saje.. malas nak pk sangat. Tahanlah selagi boleh.. Kot-kot ada rezeki, adik baby keluar esok or malam ni..leh sama sambut birthday ngan abang baby.. tanda-tanda pun lom ada lagi..

Ok Dani! Mama wish u Happy Birthday for 2 years old!

Mama n papa sayang Dani!

Semoga membesar menjadi anak yang soleh, baik, berguna, dan hormat orang tuanya..:)


Tq Pakcik Anep sebab belanja KFC tadi!
Sedap...






♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...