Saturday, March 10, 2012

Accident


Last Saturday...
Accident kat Highway Elite susur keluar ke Bandar Saujana Putra..
Taktau lah berlanggar dengan apa..
Tapi pagi tu jalan memang jem giler.
Aku nak g Puchong, nak carik nasi lemak fav aku tu..(haha, jauh giler carik nasi lemak)
Masa kejadian kul 8 lebih..
Dah nak masuk ke Putra Heights baru lah dah tak jem..
Balik dari beli nasi lemak, still lalu jalan yang sama.
Still jugak jem lagi tapi dari arah bertentangan la..
kali ni start dari susur keluar Putrajaya tu..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

1 comment:

pute said...

ari tu lalu gak mcm terrcabut kepala dia