Thursday, February 2, 2012

Skyline..

Isteri •» Abang tau x, rokok ni blh wat abang cpt mati?

Suami •» mane ade. Jodoh ajal maut, semua tuhan yang tentukan…

Isteri •» hmmmm… berapa banyak abang habiskan duit untuk rokok?

Suami •» sehari sekotak Dunhill RM10. Perghh! Feeling.

Isteri •» satu hari satu kotak. Hmmm.. seminggu RM70. Sebulan RM2,100. Setahun RM25,200. abang mule isap rokok bile???

Suami •» pandai math lah awak ni… dri tingkatan 2. awatnya?

Isteri •» Sekarang umur abang 34. 34-14=20. and then RM25,200 darab dengan 20 dapat RM504,000! Banyakkan yang abang dah bazirkan dlm tempoh 20 tahun.

Suami •» so? Abang ade mintak duit kat awak ke nak beli rokok? Tak adakan?!!

Isteri •» memanglah takde, tapi kalau abang tak merokok dan menyimpan, skrg
abang dah boleh beli Skyline dah.. Evo ke.. semua boleh!

Suami •» Awak isap rokok x yang?

Isteri •» Tak bang…kenape tanye mcm 2?

Suami •» kalau awak x isap rokok mcm abang…mane Skyline awak?

~HeHeHe...


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

7 comments:

antalya said...

perghhh pedas je ayat2 hubby yg last tu ye.pandai dia menjawab nk menang

Mr.Clive said...

perghhhh...EPIC COMEBACK oleh si suami!hahahaha
serious tergelak gelak keluar air mata baca post ni.LOL.

afni+hafiz=dani said...

haha..lelaki kalo da bercakap, memang lebih dari perempuan.hehe

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

kalau macam ni kita boleh wat saving ala² isap rokok.. 1 hari 10 hengget.. setahun dah banyak.. hehehe

KhaiZa said...

ha ha ha.. memang terbaek..
--
Jom lihat Koleksi Tudung Cantik dan Terkini disini
--
Daftar Sebagai Agen VCO Catalyst disini

~daRLee ZuRiS~ said...

Hahahaaa...sabo je lah

NiaLidia. said...

hahahahaha comel :D hehe lawak jeee. hihi.

join contest jom .boleh tambah duit utk beli skyline.
hehe

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html