Review Check up 36 Weeks

Alhamdulillah..

Genap aku 36 minggu hari ini..

Alhamdulillah juga kerana kesihatan ku berada di tahap memuaskan. Tak larat bawa perut pun, pergi kerja kugagahkan juga demi sesuap nasi..:)

Kandunganku sudah cukup bulan. Bila-bila masa sahaja aku akan melahirkan.. Semoga aku dipermudahkan segala..

Ada kata-kata yang membuat kalian tersinggung tanpa ku sedar, harap maafkan.

Pagi tadi pergi klinik untuk check up perut..

Bp ok.

Hb naik sikit walaupun masih berada di tahap tak normal lagi. 10.7

Berat, naik sikit. Tapi tak naik melampau2 sampai 2 kg 2 minggu yang lepas..=p

Baby ok. Kepala still kat bawah dan dah engaged.

Pagi tadi jugak amik darah untuk FBC. FBC tu Full Blood Counter. Ni prosedur baru nurse cakap. Ibu2 yang pregnant yang dah genap 36 minggu, diwajibkan untuk amik darah sebanyak 15 mmol. Untuk apa tu tak pasti.. Nurse suruh amik, kita bagi jelah. Ape2 hal kang senang doctor nak pantau kan..:)

Ok... sekian kali ni... Mari kita mula mengira saat detik waktu jam dan hari..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...