Monday, October 17, 2011

Download Bawaku Ke Syurga

BAWAKU KE SYURGA (TV3)
TARIKH: 8 Oktober 2011
MASA: 10.00malam
Pelakon: Fasha Sandha, Fiza Elite, Eizlan Yusof, Maimon Talib, Hamidah Wahab.






Tak dapat nak tengok citer ni masa Hari Sabtu hari tu. Sebab tidokan Dani, dengan aku-aku sekali tertido. Bangun pagi-pagi aku tengok kat Twitter, ramai yang wish tahniah kat @fashasanda sebab lakonan dia best.. Tu yang lagi teruja untuk aku carik citer ni.. nasib baik jumpa jugak..:)

Ni link dia untuk sesapa yang nak download..>>

Klik Sini..

Aku dah siap download dah.. belum tengok je lagi..


SUMBER ARTICLE DAN ARTICLE PENUH: http://www.perekacerita.com/2011/10/bawaku-ke-syurga-tv3.html#ixzz1ax28NLF7

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

No comments: