Wednesday, September 21, 2011

Wedding Nana @ Maeps, Serdang

Seri Iskandarians..: from left : Witt, Yana, Ila, Sue dan Ejan. Depan : aku ngan Mak Aji..:)

Lepas je menghadiri Birthday Party Raisya, sepatutnya aku pergi ke Resepsi Nana kat Maeps, Serdang. Nana ni kawan masa belajar kat UiTM Seri Iskandar dulu. Masa nak balik dari umah Sha tu, hujan turun dengan lebatnya. Tu yang sampai tertinggal-tinggal kasut tu. Haha.. Aku dah berbelah bagi ni nak pergi ke tak, nak pergi ke tak..

Call Sue, dia kata dia pun baru sampai dan lambat lagi nak balik. Nak call Yana, tak save pulak no barunya. Bukan apa, niat nak pergi sana nak jumpa kengkawan je. Haha, lama sangat dah tak jumpa since kat wedding Nasya hari tu. Masa ni lah baru nak jumpa kengkawan kan, kalau tak, macam-macam hal kalau diajak berjumpa sesaje..:)

Sepanjang highway Elite dari Putra Heights tu hujan lebat menggila. Aku harap sampai Maeps kang tak hujan lah sebab aku decide nak pergi jugak.

But still raining until aku sampai kat parking Bistro Maeps tu. Dah sampai kan, aku harung jugaklah hujan2 tu dengan payung dengan Dani sekali. Bertukar! Jadik Incredible Hulk lah aku dukung si tecik tu. Haha.. Demi sahabatku!

First, aku carik Sue. Hehe, jumpa pun. Borak-borak. Aku tak makan pun sebab kenyang dengan nasi ayam Sha. Bagi Dani je makan sikit2. Borak je yang lebihnya..

Tak lama tu, Ila ngan Yana sampai..Pastu jumpa jugak ngan geng-geng lain, Ejan, Wahida, Mak aji..:) Bergambar bersama haruslah jadik perkara wajib kan..


Thanks Uncle Shah sebab amikkan gambar caye..=p

From left : Ila, Nana, Yana and Ana..haha, akulah tu..

Perkara wajib. 

Minah ni pun tak lama dah nak membujang. Hujung tahun ni rasanya..tak sabar nak pergi wedding ko plak Yana..=p

Lepas bergambar-gambar semua, apa lagi, angkat kaki lah..Hehe.. Next wedding adalah wedding Mak Aji atau nama betulnya adalah Norwahida Nordin.. kat Klang on 25 September ni. Insyallah, kalau takde apa2, sampailah nanti kat sana..Jumpa kawan2 lagi.. Best best..:)


No comments: