Spoil mood yang ala-ala

kereta yang berusia 11 tahun. Jarang dia buat perangai..love u.

Menghancurkan mood yang ala sepoi-sepoi bahasa untuk pergi kerja di pagi hari 1 Ramadhan 1432H. Kereta break down pulak. Tak boleh start. Padahal semalam kami sekeluarga berjimba-jimba ke USJ dan Port Klang membuat persiapan untuk sambut puasa, dia elok je. Penat sangat ye ko wahai kereta..Takpe, hari ni kasik rest dan service.

Terima kasih sejuta lemon kat Dayan sebab tolong amik aku g keje tadi dan terus hantar Dani pergi umah BS..
sedap betul dia tido..sampai umah BS pun tido jugak. akibat bangun sahur..=p
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...