Hot Blogger Mom Baby Tee

Auwwww! Hot ke? Ahaaaa..buat-buat hot ajelah..=p

Orang lain dah lama tempek, aku baru nak tempek cerita ni. Nak buat macam mana korang, penyakit M dah mula bermaharajalelalelalela dalam badan aku ni. Nak buat ape pun semua malas..haishh, not good not good..

Jom, tengok baju Hot mama ni version Dani pulak..:)

Dani Emir. Papa dia kata, adik Dani nanti kalau pompuan Dania Amira pulak..=p

Dani yang jual mahal. Asyik nak berdukung je ngan papa dia..

Cawan tu dah jadi mainan dia dah..

haha, macam orang gigi rongak senyum pun ada. bibir bengkak sebelah.

hiyarhhh, caye taknak peluk2 dah la mama, caye dah besar,,=p

Amacam? Cantik tak baju tu. Enady siap puji lagi tau dan request "Ma, nanti buat lagi, tapi kaler lain pulak, ok?"

Haha, tak berani nak janji la papa.. bergantung kepada demand member2 mama kat Ukhwah Blogger nun la..:)

Geng-geng Ukhwah Blogger, nanti kita buat gathering, kita pakaikan anak2 kita baju ni k.. sure lagi hot de boom lah!! :)
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...