Friday, August 5, 2011

Hot Blogger Mom Baby Tee

Auwwww! Hot ke? Ahaaaa..buat-buat hot ajelah..=p

Orang lain dah lama tempek, aku baru nak tempek cerita ni. Nak buat macam mana korang, penyakit M dah mula bermaharajalelalelalela dalam badan aku ni. Nak buat ape pun semua malas..haishh, not good not good..

Jom, tengok baju Hot mama ni version Dani pulak..:)

Dani Emir. Papa dia kata, adik Dani nanti kalau pompuan Dania Amira pulak..=p

Dani yang jual mahal. Asyik nak berdukung je ngan papa dia..

Cawan tu dah jadi mainan dia dah..

haha, macam orang gigi rongak senyum pun ada. bibir bengkak sebelah.

hiyarhhh, caye taknak peluk2 dah la mama, caye dah besar,,=p

Amacam? Cantik tak baju tu. Enady siap puji lagi tau dan request "Ma, nanti buat lagi, tapi kaler lain pulak, ok?"

Haha, tak berani nak janji la papa.. bergantung kepada demand member2 mama kat Ukhwah Blogger nun la..:)

Geng-geng Ukhwah Blogger, nanti kita buat gathering, kita pakaikan anak2 kita baju ni k.. sure lagi hot de boom lah!! :)

7 comments:

antalya said...

dania amira = sedap nama tu heheh.
cute kan bb blogger t ank2 kita.tang nama kt blkgn tu yg spesel nya

syuhaila binti mustafa said...

nnti nk gathering bj dh tak muat plak :P

wardah @ fie shah said...

saya setuju! woot woot!

AnaLyana said...

yun : hehe..rancang siap2 dah papa dia.. kan kan, nama kat belakang tu yg best..:)

Syuhaila : insyallah muat lagi kot...:)

fie : ok set..:)

Dayu said...

lepas ni wajib gathering sarung baju ni. insya allah akan ada 2nd batch
untuk baju baby ni pun ramai yg dah bertanya nak tempah..
design pun yaya daha da

JIVEBUMZ said...

nana, bestnya ada baju blogger tu.. nak join! nak join (sambil lompat2) hehe

dania amira?? wow sedap nama tu.. mintak2 la pompuan yek

Hanani said...

mestila meletup bila sarung tshirt ni kat anak2 kita..