Saturday, July 23, 2011

Taman Mainan Dani


Balkoni rumah aku sebenarnya. Hari Sabtu memang hari untuk aku bersantai-santai ngan Dani. Tu yang bukak sliding, biarkan dia main. tapi with observe la, risau gak dia panjat kerusi tu. Setakat ni dia takde keinginan lagi nak panjat kerusi tempat papa dia smoking tu. Tapi who knows kan? So, beware ajelah..


Aummmmmm, bersedia untuk  menonton perlawanan bola sepak malam kang di antara Malaysia vs Singapore..:)

Gaya jalannya bak finalist Hero Remaja.. Hahaha..:)

Sekian cerita pagi Sabtu. Jap lagi nak meet up Kak Yat Ekhram kat Teja Presint 9 nun.. Jom, sapa mau join..:)

1 comment:

Wawa_Nadwa said...

dh besar dah danii.. :)