Friday, July 15, 2011

Dia pun nak laptop jugak

konon2 terharulah tu papa belikan =p

Laptop version dia lah. Hehehe..

So far, Dani tak pernah lagi nak kacau aku bila tengah ngadap lappy. Sebab lappy aku kat atas meja. Haha. Dani cuma gemar main mouse dan campak ke sana ke mari. Nasib baiklah mouse tu redha je bila Dani main dan tak rosak..=p

alamak, dah terkatuplah mama, mcm mana nk bukak ni..

Yang ni papa dia belikan kat Pasar Tani Putrajaya. Dani mintak kereta kat papa dia, tapi kereta dia banyak, papa cakap kena belajar pulak kali ni..Hikhik.

Bestla sebab laptop Ben10 tu ada bahasa Arab sekali. :)


Dan macam biasa, budak-budak baya Dani ni memang cepat boring dan suka explore lebih. Bila dah terkatup sendiri laptop tu, susah nak bukak, dengan senang hati dia main lempar-lempar je. Huhu, Dani ui, papa ko beli pakai duit tau, penat papa keje siang malam... Jadiknya, aku simpan dulu laptop tu. Bagi dia main waktu dia cranky tak hengat je. Hahaha...kira umpan le..=p



Feel free to visit :

5 comments:

aziyana said...

husna pun ade tp versi lain..murah je rm12.90 bli kt pasar raya..online jual mahal betul..tp syok jugak tekan2

Zana Adieyza said...

wah, dani dh ada lappy sendiri yer.. lps ni blh la blogwalking kat blog auntie zana.. hihihihi..

AnaLyana said...

yana : a'ah..ana ngan husband pu selalu main sorok2 la lam bilik..hikhik

zana : nanti kak ana ajar dia g http://adieyza.blogspot.com

antalya said...

hepp ni nape tak pkai suar nihh

JIVEBUMZ said...

takpe lepas nie dani main dgn adik plak yer :)