Dia pun nak laptop jugak

konon2 terharulah tu papa belikan =p

Laptop version dia lah. Hehehe..

So far, Dani tak pernah lagi nak kacau aku bila tengah ngadap lappy. Sebab lappy aku kat atas meja. Haha. Dani cuma gemar main mouse dan campak ke sana ke mari. Nasib baiklah mouse tu redha je bila Dani main dan tak rosak..=p

alamak, dah terkatuplah mama, mcm mana nk bukak ni..

Yang ni papa dia belikan kat Pasar Tani Putrajaya. Dani mintak kereta kat papa dia, tapi kereta dia banyak, papa cakap kena belajar pulak kali ni..Hikhik.

Bestla sebab laptop Ben10 tu ada bahasa Arab sekali. :)


Dan macam biasa, budak-budak baya Dani ni memang cepat boring dan suka explore lebih. Bila dah terkatup sendiri laptop tu, susah nak bukak, dengan senang hati dia main lempar-lempar je. Huhu, Dani ui, papa ko beli pakai duit tau, penat papa keje siang malam... Jadiknya, aku simpan dulu laptop tu. Bagi dia main waktu dia cranky tak hengat je. Hahaha...kira umpan le..=p



Feel free to visit :
Post a Comment

Selamat Hari Rayaaaaaa 2017

hai uollsss... Jangan suruh ai tukar tajuk ye. Sememangnyaaaaa betulllll niii adalahhh entryyyy Rayaaaa 2017777 kahkahkahkahkah. Weyhhh,...