Monday, May 23, 2011

Terima kasih pada yang concern

Terima kasih Nur Ain Zulaikha,

Hehe, aku pun tak perasan kalau Ain ni tak tegur. Aku menerima tegurannya dengan hati yang terbuka. Saling ingat mengingati kan..


Actually, Dani belum pandai memanjat lagi. Sofa pun dia tak reti nak panjat. Tu yang berani nak letak kat situ kerusi tu. :) Dan juga balkoni kat umah tu dia ada dua lapis. So, kebarangkalian untuk Dani memanjat dan jatuh 90/100 la. But! Aku akan sentiasa berwaspada. Thanks Ain. :)

NUR AIN ZULAIKHA has left a new comment on your post "Petang yang damai": 

kak..saya tengok gambar yg last tu ade kerusi kat balkoni..saya tegur sikit eh..kot2 akak xperasankan..saya ase takut plak tgk sebab takut nnt dani panjat kerusi tu n amo jadi bukan2..dani kn da lasak..mane tau terlepas pandang nnt..harap alihkan ye..bile nk duduk situ baru la letak..sori kak.. 



Posted by NUR AIN ZULAIKHA to ana.ady.dani's blog at 23 May 2011 10:41

4 comments:

nanonano said...

bagus ade yg concern :)

Dayu said...

prihatin sungguh ain ni kan
bagus

pRincESs_N said...

teguran +ve cmtu xpe..bguna...thanx to her...beringat tuk aku gak..

NUR AIN ZULAIKHA said...

thanks akak..