Monday, May 9, 2011

suka tengok tv

)Entry autopublish. Aku agak kebusyan minggu ni. Busy ngan sukan MOF. :)

Seperti yang korang maklum, ke ada yang tak tau? Dani come back! dah seminggu juga dia bersama aku.

Just nak cerita yang Dani sangat suka tengok tv, tak kisahlah cerita apa pun. Pagi-pagi mesti nak bukak tv. Kalau tv tu tertutup kan, mesti dia tegur.."hehhhh" sambil tunjuk tangan kat tv dan buat isyarat finish. Hahahha, sangat clever tau..Sejak duduk ngan nenek n aki dia, macam-macam dia belajar. Hepii..

Ni gambar masa aku balik sensorang untuk bawak dia g check up hari tu. 2 minggu sebelum aku amik dia balik sini.. Hahaha, lama terperam entry ni..

Sekian dulu..:)


No comments: