Wednesday, March 23, 2011

takmo nenek..takmo..=p

Petua orang dulu-dulu. Kalau nak anak kita cepat berjalan, letak kan kaki dia pagi-pagi kat embun. Insyallah.. aku taklah kata mujarab. Tapi kita ikhtiarkan aje kan..:)

Masalahnye Dani ni haa.. dia tak suka. Geli kot. Basah-basah tu kan.. Haha..lawak ok..












5 comments:

JIVEBUMZ said...

tak lama lagi dani dah bleh berlari..hihi cepat jer beso si dani nie.. lama tak kiss dia kan..

AyAnG 'n' AbAnG said...

Mikhail siap nangis kalo letak kaki dia kat rumput..wahahaahahaha

NOR said...

a'ah,kak yana...org tua2 kate nie la petua nk bg bdk jln cpt...adik nor no.4 tu pn wat cmnie gak...xtau la sbb nie or mmg dh time die nk jln...mase nor naik teksi pakcik tue tnye nopal dh pandai jln ke blm,ms tue nopal dh 10/11 bln,nor ckp blm die suh wat mcm nie...die kate cucu die 9bln smue dh jln...nor sengih jer la...pastu ckp 'pakcik,rmh sy xde rumput'...=)

mamaelly said...

hihih comel dani...

atty's said...

tak lama lagi dani dah pandai jalan tau ler mama dia nak jaga camner..hihihiihihi