Wednesday, March 23, 2011

Belon panas di Putrajaya

*
*
*
Nak jugak ada kenangan tempek kat blog. even aku tak dapat pegi tahun ni, tengok dari jauh pun jadi lah kan.. Tahun lepas tak dapar pegi sebab aku cuti bersalin. Tahun ni pun tak dapat pegi sebab nak balik kampung minggu lepas. Kalau pegi pun, Dani tak de.. tak syok aaa..

Ok tu je. Babai..
kawan-kawan opis. 

Belon panas di sebalik kaca tingkap..=p

Hot balloon


3 comments:

nadia- said...

xsempat langsung nak gi...sbb time ni fana dah gi PD, holiday dgn family...huk2...2tahun da tlepas....!

JIVEBUMZ said...

akak teringin nak pi tp balik kg ler pulak

Fadilah R. said...

itu dia acara depan opis je. mesti jemu tgk belon panas hari hari. :p