Friday, March 18, 2011

Dani the latest

amboiii, kerek je Dani buat muka cam tu..=p

Insyallah, malam ini akan sampai ke kampung dan jumpa ngan anak kesayangan kami. Mode sangat happy! Yeay!!

Balik ngan sepupuku, Ain dan suaminya Anas. Papa Dani? Papa nya tak dapat cuti. Eh, bukan tak dapat cuti. Boleh je apply cuti tapi dia kan baru lagi ngan kerja dia yang sekarang ni. So, biar dia kekal dengan rekod bersihnya dulu. Kerja baru ni hari Isnin sampai Sabtu. Dan Ahad adalah cuti. Tapi dia nak kerja kuat. Ahad pun kerja. Demi menyara keluarga katanya. Aku terharu..Sian papa dani kan.. Nanti Dani datang jumpa papa ye hujung bulan ni.. ( Dani ada check up ENT  30 hb ni kat Hospital Putrajaya ).

Almost 3 weeks aku tak jumpa ngan budak tecik ni. Rindu merindu janganlah ditanya. Hati mak mana yang tak rindukan anaknya kan. Balik umah lepas keje, masuk bilik terpandangkan bantal Dani. Aku akan peluk bantal tu macam aku peluk Dani. Aku bayangkan Dani ada depan mata dan aku peluk dia. Pipi terasa hangat. Aku menangis tanpa sedar. Ya Allah, Kau kuatkanlah hatiku...

Dah, nak siap-siap balik. Nak kemas baju. Mainan Dani. Baju Dani. Susu Dani. Pampers Dani. Botol susu Dani, Carseat Dani.. :) Ohooo banyaknya.. dahla tumpang kereta orang..=p 

Korang bayangkan ye, hati dan perasaan aku sekarang ini...berbunga-bunga..lalalalallala..

Babai...jumpa kat kampung nanti..=p

noted : papa dani pesan, tangkap gambar Dani banyak-banyak. Kamera tu cas siap-siap.. Hahahaha.. papa pun rindu kat Dani kan..walaupun raut wajah tu cool je, tapi mama tau papa sedih..:(

alolololo...comelnya anak mama...:) muah muah muahhh..
tata tata...


Dani mase seminggu berada di kampung. Lain kan gambar dia yang ni ngan yang kat atas tu.
Nom nom nom...

1 comment:

Zana Adieyza said...

makin handsome bujang akk sorang ni.. dah besar nnti mesti ramai peminat.. hihihih..