Sunday, March 13, 2011

Alahai Berita Harian


Hurmmm.. tak bersimpatikah kartunis Zoy ini terhadap musibah yang menimpa Jepun? Boleh pulak dia buat main2 malapetaka tu.. Sampai kan CNN dah buat report yang suratkhabar Malaysia buat karton macam ni..


*dipetik daripada Berita Harian.


Love : AnaLyana

3 comments:

Anonymous said...

CM disini:

betol la, bukan nak insafi diri benda terjadi kepada orang lain.. ramai je sedara seMalaysia dan seagama juga yang terlibat dengan musibah ini. Sgt tak bertimbang rasa. Yang editor n/paper ni pun, lepaskan karton ni wat apa? Kan dah burukan nama negara kita

Ann said...

ada juga terbaca kartun ini dekat berita harian. 1st time tengok mcm tak ada apa2 tp bila 2nd time tgk terus terfikir, kenapa kartunis ni buat kartun sebegini. sbb mcm mengejek2 musibah yg menimpa org lain.

Seri said...

malu bile bc komen kat cnn tu.. kita ni cume bernasib je coz di luar lingkaran gunung berapi sume, klau tak jgn kate tsunami, gunung berapi pun mungkin ade.. hr ni, dh kuar paper mintak maaf..