Nurse, doktor yang baik dan peramah ada di Hospital Putrajaya

Nurse ni kelakar. Maaf , aku lupa nama beliau.

* sambil taip sambil guling-guling akibat tidak tertahan dengan kesakitan gigi yang berleluasa ini..komenga komengaaaa...

Hampir terlupa aku nak mengabadikan gambar-gambar ini di blog. Detik-detik terakhir sebelum Dani discharge wad ari tu.

Dengan nurse-nurse yang peramah. Doktor-doktor yang baik dan rajin melayan Dani. Sangat happy dan senang apabila dilayan sebegitu. Nurse dan doktor sayangkan Dani (sepanjang di wad). Dani pun tak banyak kerenah. Dan Dani tidak trauma apabila melihat nurse dan doktor. Hehe..dengan ubat je dia trauma. Bersilat kalau nak bagi dia makan ubat.




nurse-nurse yang sangat baik hati. Takde sorang pun mukanya masam tiap kali bertembung atau mahu kasi Dani ubat. Suara pun lembut je. Kecuali ada sorang nurse tu. Bangsa lain. Muka masam sesaje. Mahal sungguh senyuman dia.

D bilik rehat sementara tunggu ubat.

aku ingat nama doctor je. Yang lelaki tu doctor Hadi dan yang duduk tu doctor Azila.. sangat baik dan peramah. Senyuman pun sweet kan..bujang lagi tu..=p
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...