Monday, February 14, 2011

Blogger Gathering @ Splash Park, The Mines - Part 1


Salam hari Isnin semua...

Syukur alhamdulillah Blogger Gathering semalam yang berlangsung kat Splash Park, The Mines sangat meriahhh.. Semuanya berjalan dengan lancar. First time jumpa ngan blogger momma ni. Except Elly la. Dia second time aku jumpa masa kat Alamanda ari tu.

Seronok sangat jumpa ngan Dayu - Cha, Jiha - Aqeef, Mar - Qaseh, Sha - Qaish, Elly - Isya, Rin - Fahrin.

Nanti aku citer lain ek. Part 2 pulak. Pagi ni sibuk nak layan fail2 yang menimbun kat atas meja ni..

Nah Sekeping! Layan dulu ek..:)



♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

8 comments:

aDieyZa said...

wah, macam best jer.. nanti cepat2 update part 2 lak yer kak..

Ayuraza said...

bessnyer...meriah ek ibu2 kat sana..
teringin join tapi ader pkra tak dapat elak..:P

antalya said...

cantik pics nihh..tp sygnya qaish tidak kelihatan.dia tgh tido ke dlm stroller tu?

NURUL said...

tak ada rezeki kita jumpa kan ana sbb nurul pi handle utk hari sabtu punya

Dayu said...

blogger babies ni!!

best kan semalam. biar splash park tu mcm panas. layan anak2 dlm pool sampai sakit2 pinggang
tapi mmg seronok
rasa mcm sekejap pun iye

S.A.L.J.U sha said...

ana...

semua bz ngan kerja.
gath ari ahad..esok terus naik keje. tp dlm hati bergelora nak tgk semua pic2 yg ade..nak terjah blog2 yg update meninggalkan comment...dan pastinye nak update FB dan blog sendiri..

huwaaa..

kerja depan mata...sha kerja rumah depan mata(EL arini)

JIVEBUMZ said...

bestnyaaaa
tgu akak kuar bobo dulu la yer baru leh join huhuhu

MaR said...

hanya satu perkataan 'BEST'
nak lagi nak lagi