Sunday, February 20, 2011

blog ini akan ku lupakan :(

salam..

aku terpaksa lupakan blog ini..

maaf..

v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

amacam? suspen tak?
hehehe.. sori sori.

tapi betulla. aku terpaksa lupakan blog honeysour ni. Ada virus jahat sedang menyerang! Penat tau tukar2 link. tapi dia ikut jugak. Untuk sementara ni, aku open lagi blog ni untuk seminggu. Nanti aku akan tutup. Dan akan berpindah ke..Hah! amik pen salin cepat!


kat sana, aku tak buat apa2 lagi. Nasib baikla blogspot ni canggih. Aku transfer je semua entry2 ke sana. Link-link korang aku tak update lagi.

Kalau yang baru ni pun virus serang lagi.. adeii.. aku pun tak tau nak buat cam mane dah. Huhu..

Ok, korang.. g follow kat sana k..sayang nye, follower aku kat sini dah hampir 400 dah.. alahaiii..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

1 comment:

Seri said...

xpe, jgn sedey2.. nti, teman folo k..