Duta Sup Urat Ketin?



Hehe..
Sempat aku promot kat kengkawan opis tentang kesedapan sup-sup kat Food Court Pusat Kejiranan Presint 11 ni..
Aku bawak dorang time lunch mase hari isnin ari tu rasenye..
Nor, Dayan, G-na n Qila..
Sedap kan?
Aku ada buat entry sup urat ketin ni ari tu..:)

noted : aku tanya tokei tu, Ketin tu Keting ke Ketin? Dia cakap dia saja je buang huruf G tu. Erk!

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...