Friday, February 18, 2011

Duta Sup Urat Ketin?



Hehe..
Sempat aku promot kat kengkawan opis tentang kesedapan sup-sup kat Food Court Pusat Kejiranan Presint 11 ni..
Aku bawak dorang time lunch mase hari isnin ari tu rasenye..
Nor, Dayan, G-na n Qila..
Sedap kan?
Aku ada buat entry sup urat ketin ni ari tu..:)

noted : aku tanya tokei tu, Ketin tu Keting ke Ketin? Dia cakap dia saja je buang huruf G tu. Erk!

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

1 comment:

fazemy said...

Boleh plak ko bukak blog ni. Ketin tu apa? Bontot lembu apa? hehe...first time dgr sup ketin tu.