Duta Sup Urat Ketin?



Hehe..
Sempat aku promot kat kengkawan opis tentang kesedapan sup-sup kat Food Court Pusat Kejiranan Presint 11 ni..
Aku bawak dorang time lunch mase hari isnin ari tu rasenye..
Nor, Dayan, G-na n Qila..
Sedap kan?
Aku ada buat entry sup urat ketin ni ari tu..:)

noted : aku tanya tokei tu, Ketin tu Keting ke Ketin? Dia cakap dia saja je buang huruf G tu. Erk!

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Dua Tahun Iman

Cerita 1 tahun Iman :  http://honeysour00.blogspot.my/2017/04/satu-tahun-iman.html Kek yang sama Makanan yang sama Tukang sponsor k...