Saturday, January 8, 2011

Maal Hijrah di rumah En. Lah

upss..citer dah lama. Rasa rugi tak tempek kat blog..

ni citer Cuti Maal Hijrah aka Awal Muharam ari tu..erk! tahun lepas..ngee~~

Salah seorang pegawai kat opis aku tu ade buat makan-makan...

Jom layan gambar...



Nopal

Rumah En. Lah ni kat Presint 18. Kuarters. Masuk2 je umah dia kagum gila aku tgk decoration dia..Barang2 memang high class punye lah..

Yang cekak pinggang tula Tuan Rumah aka En. Lah..

Fiqah yang comeyy..

2 orang budak ini membesar di Seksyen Wang Awam I.. Fiqah dari umur dia 4 bulan. Nopal dari usia ibu dia habis pantang lagi...


kami-kami yang hadir..

Family Puan Fazlina. Opismate aku jugak...Anak dia yang pakai baju sama tu kembar ye..


habis dah...

Terima kasih ye En. Lah. Lain kali buat lagi..ngehngehngehh..=p

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

✿ YaYa ✿ said...

akak..
ada masa j0in lar GA sy eh..

http://hernameisyaya.blogspot.com/2011/01/yaya-18th-birthday-giveaway.html

p R i n c E S s _ N said...

seronoknyerr bkumpul rmai2..