MyDaniShop Giveaway

Sticky Mode
Entry baru di bawah...:)



Updated!




Bismillahhirahmannirrahim..

Dengan ini, aku merasmikan pembukaan kedai blog aku yang diberi nama MyDaniShop. kan best kalau ada potong-potong riben..hahaa..imaginasi melampau...=p

Di kesempatan ini juga, aku nak buat satu Giveaway sempena dengan pembukaan MyDaniShop. Syarat-syaratnya adalah :

1) korang adalah blogger dan mempunyai alamat di Malaysia.

2) korang mesti tersenarai sebagai follower Honeysour's Blog & MyDaniShop untuk blog, manakala kat Facebook anda haruslah LIKE MyDaniShop (pegi kat facebook dan carik MyDaniShop , bagi nama facebook korang bila tinggalkan komen kat entry ni. senang aku nak check..haha).

3) Kemudian, buat satu entry pasal MyDaniShop ni. Tolong promote kat kawan-kawanlah kiranya..:) Just copy paste header MyDaniShop taruk kat entry dan sidebar blog masing2. Tak lupa tajuk entry adalah "MyDaniShop Giveaway". Uppss..luper satu lagi letak gambar korang n baby korang ek..tak kisah umur berapa asalkan bawah 6 tahun..:)

4) Bila dah siap entry tu, tinggalkan URL korang kat entry ni ok...

mmm..rasa susah ke senang? senang je kan... jadi follower, klik Like, buat satu entry dan tinggalkan url korang kat sini.. dah siappp.. so, apa lagi korang, sila lah join. aku sangat bermurah hati nak bagi hadiah kat korang ni..

TARIKH TUTUP pada tepat jam 11.59 malam 9 Januari 2011

Seorang sahaja pemenang bertuah akan di pilih. Hadiahnya merupakan voucher RM50.00 untuk shopping di MyDaniShop sahaja..

Kalau ramai yang menyertai, hadiah saguhati akan dipertimbangkan wokehhh..


Peserta :

1) http://mahafiza.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Pja Makino)

2) http://fiesyah.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveway.html (Yuyu Abas)

3) http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Nurul Uyun)

4) http://thecolourfulisland.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Ctnurkhijah Fishal)

5) http://just2contest.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Just Suntin)
6) http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Fauzana Ismail)
7) http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (E.B Ezrin)

8) http://contestibuaqimi.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Adyna)

9) http://suzie284contest.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Suzi Fadhilah)

10) http://ourstoryblogcontest.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Nadiah Suhane)

11) http://mycontestzone.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Nadiah Sidek)

12) http://cokelatcelup.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Syafini Marzuki)

13) http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Faten Ainun)

14) http://bluepinkbaby.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Balqis Bluepinkbaby)

15) http://putraputristory.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Putri Naj)

16) http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (Haszuraidah Ishak)

17) http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (Fadzillah Kamarudin)

18) http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/12/mydanishop-giveaway.html (Khairini binti Jamaluddin aka Kehelan)

19) http://seindahbayu.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (Ummu Syahmi Anin)

20) http://iceboxrivet.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (Ida Rahayu)

21) http://fasyafrina.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (Alyani binti Amran)

22) http://ejanblog.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (kak Ejan aka Mamalyna)

23) http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (Hana Kirana)

24) http://puannina.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (Puan Nina)

25) http://ayurashidah.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (Rashidah Mohd Don)

26) http://fullestslife.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (Lina Mastura)

27) http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (Rosfariedzah Rusli)

28) http://iceboxrivet.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (Sidratul Muntaha)

29) http://imaanlucky09.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (ZarLea Zarip)

30) http://ayuarjunalovescontest.blogspot.com/2011/01/mydanishop-giveaway.html (Ayu Rafikah)



♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...