Friday, January 7, 2011

erk! takleh ajar ni..

Last weekend yang masa aku balik kampung tu kan, ibu ajak g Tesco Pengkalan nun sikit lagi nak sampai kat Ipoh nun..Ibu nak carik kuali leper katanya, dah carik kat area2 dekat ngan umah kan, mmg takde..hehe..

Dah habis shopping-shopping tu, lepak jap sambil tunggu hujan reda.. ajak dani layan kuda mainan ni.. ala every shopping complex mesti ada.. masuk 50posen la, singgit la..tapi tak leh ajar sangat dia naik ni, kang dah besar tiap2 kali g kedai2 ke ape2 ke, mesti nak naik kang..kat Alamanda pun ada gak..hoho..bahaya nih... sekali sekala naik takpe ye dani.. kalau tak, kopakla mama ngan papa..:)

jom layan video dia plak..

video

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

1 comment:

p R i n c E S s _ N said...

hoho...seronoknyerr..da pndai men games...