Tuesday, January 11, 2011

Dani = 10 bulan

papa & dani di resepsi Yatt kat Sitiawan last week

11.1.11.

Sekejap je masa berlalu. Terasa2 lagi aku ni saat melahirkan dani 10 bulan yang lalu. Seronok tengok anak membesar depan mata. Macam-macam perasaan. Suka+gembira+geram+sedih+terharu.. Semua ada..

10 bulan kena check up kat klinik macam biasa. Tapi 27 januari nanti..Check up yang lepas masa dia 8 bulan. 2 bulan sekali lah check up..

Nak apdet berat ngan tinggi dia tak dapatla..hehe..So, aku apdet perkembangan terbaru Dani lah ye..

Perkembangan Dani 10 bulan :

1. Merangkak semakin laju..

2. Pandai memanjat kerusi lepas tu meniti2 kat tepi kerusi, nak turun tak pandai..

3. Yang ni aku tak tau start bila tapi yg pasti bila dengar azan je dia pun nak azan sekali..hehe..

4. Pandai bye bye dah..tangan dia tu..nanti aku buat video k..

5. Suke sengih..yang ni kelakar..asal dapat buat benda yang dia suka je, mesti sengih..hikhik..

6. Makin kuat makan..apa yang aku suap mesti nganga je mulut nak makan. Bila dah kenyang, dia akan geleng-gelengkan kepala..hehe..gud dani..

Itu je kot buat masa ni...Ape-ape perkembangan nanti aku apdet lagi.

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

4 comments:

CikPuanMiera said...

hai abg dani.
kite share tarikh la :p
happy 10 month ye abg dani.
hehehhe

aMiYs said...

suke sgt tgk dani... comel.. :)

JIVEBUMZ said...

gambar time kenduri kat manjung kan? alahai so sweet la dani cepat jer membesar kan?

p R i n c E S s _ N said...

yeayy...da 10bln..kjap jekk mase bjln..xlame lg stawon da..