Monday, December 6, 2010

Selamat sampai DPP

Salam semua..
Sudah selamat sampai kat Putrajaya kul 12.15 tghmlm tdi. La ni minum jap kat kedai yoep polis kat DPP ni. Pekena teh tarik..

Jadi orang bujanglah kami laki bini. Macam baru kawen..

Dan saat ini, kami laki bini tersangatlah rindu kat dani.. Esok2 aku citer k.. Taruk gambar sekali..

Dlm kete tadi, nak kasik jgn bagi ingat sgt kat dani, kami bukak SuriaFm dgr lagu2 jiwang pastu nyanyi kuat dlm kete..hahaha.. Nyanyi sama2..hihihi..

Oklah, nak balik dah..babai. Esok keje nak tdo awal..

Live from myC3..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

3 comments:

p R i n c E S s _ N said...

b strong na...xpe..weekend nti g jenguk dani k..

atty's said...

salam ana..
kty dah baca semua entry , pasal dani dan BSnya

kalo kty jadi ana pun terkedu , bila BS mintak cuti lama camtu

kalo kty pun mau nangis jugak.

hope ana tabah ye, insyalah pejam celik jap je 2 minggu tu

tp nak tanya .bayaran camne.BS mintak full payment gak ke walupun tak jaga 2 minggu..kalo tak oklah..!

Ana said...

N : tq N.. aku pun harap aku akan tabah..

kakty : tq kak ty.. untuk bulan ni anak tak byr pun kat BS dani.. yelahkan, tak hantar dani, takkan kena bayar lak kan..

ana harap ana tabah kakty...

pagi tadi pun terasa betul dia takde, selalu siap2kan dia..uwaaa