Monday, December 6, 2010

uhhh..sedapnye sizzling

dah lama tul aku teringin nak makan sizzling mee ni.. padahal boleh je pegi sendiri kat Food Court Alamanda tu. tapi malas. lagi satu, ade je halangannye..hehe

last2 dah siap-siap buat appointment ngan enady. haaa..ambek ko di situ..nak keluar ngan laki sendiri pun kena buat appointment ok! kalau tak kang, menonong je dia pegi ke rumah kawan baik dia kat seberang jalan tu. ape lagi.. kolam pancing la.. kat depan perumahan aku ni.. nasib baikla port dia mancing dekat situ je. apa-apa hal senang nak carik dia kat situ...:)


ehem ehem..tu spek baru.. besar sangatla.tak padan dgn mataku yang kecik ini..hihi..

makan kat luar dengan bawak budak kecik memang mencabar..huhu.. dan dan tu la dani buat perangai tau.. ntah kenape mood dia tiba-tiba moody.. itu tak kena ini tak kena.. last2 makan cepat-cepat.. tak sempat nak habis pon, dah blah.. tak larat nak kontrol dani yang melasak..aiyyaaa..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

p R i n c E S s _ N said...

ade ank kecik bese laa yunk...nk mkn pon bsilat kan...akn ku rs nti..

CikPuanMiera said...

aku baru je makan sizzling semalam.
hahaha.