Thursday, November 4, 2010

drama cinta dani dan eisya =p

Tempat : Pool Mahkota Hotel Melaka

Edisi Pujuk Memujuk Dani Kat Eisya..:)

"yeayyy, bestnya dapat rehat2 kat tepi pool ni..nak mandi bila la mama nak kasik aku main kat sini" - dani

Dani : hai Eisya...lama tau kita tunggu awak kat sini..hurmm..
Eisya : eleh, tak la lama mane pun kan...biasalah pompuan..kena la cantek2..:)

dani : eh eh.. merajuk pulak dia..kita yang tunggu lama, patut kita la yang merajuk..
eisya : ah, tak kire, nak merajuk jugak!

dani : alololololo..cayang mucuk anje kite ni...meh cini meh..
eisya : taknak, campai ati awak nak majuk ngan kite tau..uwaaa..

dani : ala..takla..kite main2 aje la..=p

dani : awakkk... dahlaa...jangan la majukkk..

dani : yeayy, dia dah bangun dr kerusi ni..bolehla aku golek2 puas puas..

dani : eh eh..awak nak g mane tu..kita tak habis dating lagi ni...

dani : kalau awak pegi, saya terjun kang...hahaha( gelak guling2 aku bila dok reka2 dialog ni)

dani : haaa...macam tula..meh dok cini meh...=p
eisya : awak ni ngade tau..kita tinggal jauh2 kat belakang kang..padan muke..kita dah leh jalan, awak tu pandai mengesot je...hikhikhik

eisya : bila awak nak pandai jalan ni? bosanla awak ni..asyik saya je yang dukung awak... ( kahkahkahkahkah)

dani : aisehhhh...dia majuk lagi la.. camne ni beb?

dani : argghhh..lantakla..yang penting aku dapat main2 kat kerusi pool ni..besttt..lantak kaulah eisya...=p

dani : yabeda beduuuu...

dani : birunya air ni kan...
dani : ni mama caye. tantek tak mama caye..hiks..

eisya : dani! kita putus! ( hahahhahaha)

note : hahahaha..adeiii..gelak je aku bila taip entry ni..hikhik.. mase ni kat pool hotel tu la.. pagi kul 9 dah check out. destinasi seterusnya staff HTS semua kena g Melaka Wonderland untuk mandi manda kat sana...

bersambung...

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

3 comments:

Ayuraza said...

auwwww..
eisya is so hot..so sexy..
tomei2...

p R i n c E S s _ N said...

hohoho..comel laa eisya..dani da pndai bace nti..jgn lupe tnjuk n3 ni kt die k..

honeysour's blog said...

ayuraza : hhaha..hot kan..:)

N : harussss...hehe