Thursday, November 4, 2010

Family Day HTS 2010 | posing2 dalam bilik

sambung lagi ye entry family day.

ohhh ye, tahun ni tahun tak bertuah kami..hahaa.. maknanya tak menang ape2 untuk lucky draw tahun ini. macam tahun - tahun sebelum ni dapat. paling cikai pun dapat cerek elektrik ok..best kan.. paling lumayan yang aku dapat adalah tv 21" jenama Philips. elok lagi kat umah tu. walaupun dah lebih 3 tahun aku berhenti HTS..tq HTS..ahaks tetiba!

disebabkan kami Check in hotel malam, pastu terus turun dinner kan.. so, balik bilik malam tu dalam kul 11 lebih.. ape lagi, posing sakan la..hehe..

jom layan gambar.. Man U Die Hard Fans! =p

lawak gambar ni, ada orang komen kat fesbuk, rambut bapak terpacak kat atas, rambut anak terpacak kat bawah..hahahaha

ntah macam mana rambut dani leh terpacak ke bawah macam tu..:)

layankan ajelah enady yang nak bergambar, padahal mata aku ngantuk giler dah time ni..bantalll owhh bantallll..;)


hall.. kitorang dapat satu bilik je kat hotel ni..tapi oklah, untuk aku yang bertiga je ni..


ingat nak beli jersey je, sekali kedai tu boleh lekat nombor ngan nama. aku pilih no.9 sebab sekarang aku admire ngan Berbetov.. dia kan banyak jaringkan gol untuk Man U musim ni..

dok melayan dani yang tak mengantuk2..aiyaaa..dani tidolaa..mama ngantuk ni...




♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

3 comments:

YanDarwisy said...

amboi..anak beranak pakai kaler merah ko. meyala2...semerah kasih sayang kamu sekeluarga:)

p R i n c E S s _ N said...

sengihh manjangg jekk dani...

Ayuraza said...

geram nyer tgok dani..
sangat comel okay..