Tuesday, October 19, 2010

Malam Lebaran BSWP


sayang la kalau gambar-gambar ni tak publish kat blog sendiri kan..hahaha..cakap jelah mmg nak publish entry raya ni pun ana oii..hihi..

ampun maaflah korang, nak buat macam mana kan, raya kan sebulan. haruslah banyak aktiviti makan-makan..hehe..

kali ni jamuan raya peringkat bahagian aku plak kat MOF ni. diberi nama Malam Lebaran BSWP. BSWP tu short from Bahagian Dasar Saraan, Wang Awam dan Khidmat Pengurusan. buatnya malam, so macam ramai yang tak nak datang.. pastu tak boleh bawak family pulak..haha..aku hangkut je dani ngan papa dia. atenye takkan aku nk tinggal kat umah 2 orang kesayangan aku tuh. mau kang tonggang terbalik rumah..hahaha..

dah.. jom layan gambar-gambar jelah k..

HASIL DARIPADA KAMERA GODANG PUAN AIDA.. SURELAH CANTIK GAMBAR NYE..HEHE..


before jamuan tu, kene standby dulu kat atas (opis), jamuan kat bawah.. sebab seksyen kitorang buat persembahan, so, kene kumpulkan ahli2 persembahan dulu dan baru turun..

adeii, orang lain berape kerat je yang bawak family..hahaha..orang tengok je.. takpelah bawak dua orang je, makanan tak luak pun..hihi..

dani tido je sepanjang nak makan tu.. ape lagi letak la kat atas meja tu pastu selimut dia..meja kan besar..bolehla mama ngan papa dia makan lama-lama sikit..:)

group persembahan kami.. kitorang perform lagu jalil hamid yang lagu raya tu jadik drama sikit-sikit..hihi.. kelam kelibut but oklah.. best... teamwork memang hebat walaupun performance nye tak berapa kan.. cayalah korang!...

landlord..peace!


dani tido lagi bila nak balik..hehe..gud dani, tido je keje kamu ye..:)


NI PULAK HASIL TEMBAKAN DARI KAMERA CIPUT AKU..=P



mula-mula sampai dani memang syok habisla.. teruja kot tengok orang..dengar lagu.. llast-last mata layu..hihi..

kami anak beranak..hihi.. tipu..tu afiqahla anak ibuafiqahhuzaifah

afiqah with kathy natalia - korang kenal tak kathy natalia ni? ala, protege Ziana Zain yang first sebelum Mohd tu kan.. dia keje sama opis ngan aku..so, bila ade majlis ape2, dia lah yang kene nyanyi..hehe..suara sedappp surelah kena panggil ngan dato'2 utk buat performance kan..:)





see..papa mithali kan...aku buat performance kat stage, enady yang kene jaga dani.. tq papa..

no. cabutan bertuah yang tak bertuah langsung..huhu..

last persembahan. pastu balik..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

atty's said...

bagusnya dani.behave je..ye.

YanDarwisy said...

nampak byk si ayah ambil peranan pegang dani. maknyer mesti sibuk nak bergambar tu...janji happy!