Wednesday, October 20, 2010

terima kasih En. Lah

Beliau sponsor breakfast kami satu opis semalam. tq very much en. Lah. nasi lemak ngan kuih sagu tu sedap sangat. bertambah-tambah kami makan tau.. hehe..bukan saya tapi kami..haha..


En. Lah atau nama betulnya En. Abdullah baru je 2 bulan keje kat opis aku ni. before this, dia kene kerja kat German 3 tahun. MOF la yang hantar..

jom layan gambar2 makan dorang kat bawah ni > > > >

yang first belah kiri tulah en.lah.. berbaju putih.. comel kan..hahaha..orangnya pun mmg comel je..

masing-masing kusyu' makan..nor n gina makan laksa sarawak...:)

dayan.. dulu dia ada blog, tapi dia dah delete.. nape ntah..

my bos, ciksu.. cik lagi ni..hihi..

opsss..ade paparazi snap gambo aku..ok ow.. baju cotton tu buatkan aku lagi nampak gemuk..hehe

ecah n ibuafiqahhuzaifah teringat dialog ecah " no kamera plizzzz..." tapi tangan buat peace!..hahaa..apo apolah ecah oii..

last : puan aida..bos kak N yang baru selesai menjalani kursus DPA bagi pegawai tadbir.

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

No comments: