berita baik di pagi jumaat | bonus?

hari jumaat. 15 Oktober 2010.

berita gembira di pagi jumaat ni. just nak share kegembiraan nya bersama..

ade berita baik dari sepupu ku ain.
akhirnya, berita yang dinanti-nanti oleh family beliau..menjadi kenyataan. memang tahun ong kot tahun ni. ramai betul yang dah pregnen. terasa macam nak pregnen lagi la..gulp! hehe..planning dua tahun lagi. kot kot rezeki awal kan. terima ajela..haha..

ain dah pregnen. kak ila pun dah pregnen. jiran depan kat opis pun, Rozy n kak lin pun dah pregnen jugak, jiran depan rumah pun, cikin dah pregnen.. huhu.. tahun depan pakat ramai-ramai dapat baby ek. pandai korang tau..hik hik..bersalin dekat-dekat je bulannya nanti. sape nak join ngan aku tahun 2012? hahahahhaa...

buat ain, kak ila, rozy, cikin dan juga kak lin. tahniah. jaga diri baik-baik k..

tunggu berita baik di petang jumaat lak nanti..hehe..ada bonus ke takde bonus?

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...