Thursday, September 2, 2010

tahniah kakakku.

dalam blog dia kat sini...

dia dah kecoh-kecoh dah..hihi.. so, tak ngape la kalau aku post pasal ni kan..

kak ila, tahniah yer. akhirnya hajat sudah termakbul kan...

jaga diri baik-baik.

kalau tak larat puasa, takyah la puasa. nanti kesihatan baby terjejas lak..

jgn buat keje berat-berat..

suh abg bob je yang buat. bila lagi kita nak manje-manje ngan laki kan..hikhik..

hah! banyak tul aku bebel ngan kak ila. biasalah..first trimester memang kene jaga betul betul..

lagi sekali...tahniah kak ila...

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

4 comments:

::ainbutterfly~ said...

wah..nak nangis je rsenye..

JIVEBUMZ said...

nana,
thanxs yer! wah ada n3 khs lagi tu hihi doakan akak n baby sentiasa sihat yer.. so far akak masih blom tinggal puasa.. masih boleh bertahan.. cuma bila petang tu dah lembik laa.. masak pon pening haha

ain, tak mo la sedih2 k! insyaallah Allah dah sediakan yg terbaik utk ain.. mana tau lepas nie ain pulak.. banyakkan berusaha dan berdoa k.. kalo ada rezeki insyaallah mesti ada..

eh melampau2 plak komen macam belog sendiri plak hihi

YanDarwisy said...

alhamdulillah...bertambah lg ahli keluarga. rezeki ramadhan.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

congrats kak jivebumz..yeayy..nxt year ade geng!!