tahniah kakakku.

dalam blog dia kat sini...

dia dah kecoh-kecoh dah..hihi.. so, tak ngape la kalau aku post pasal ni kan..

kak ila, tahniah yer. akhirnya hajat sudah termakbul kan...

jaga diri baik-baik.

kalau tak larat puasa, takyah la puasa. nanti kesihatan baby terjejas lak..

jgn buat keje berat-berat..

suh abg bob je yang buat. bila lagi kita nak manje-manje ngan laki kan..hikhik..

hah! banyak tul aku bebel ngan kak ila. biasalah..first trimester memang kene jaga betul betul..

lagi sekali...tahniah kak ila...

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
4 comments

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Tanda-tanda nak bersalin

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP