papa dah pandai la

cerite pasal dani kena demam campak esok ye insyallah sebab gambar-gambar yang aku dah copy paste dari kamera ade dalam lappy pulak. lupa pulak nak save dalam thumdrive.

alkisah pada hari Merdeka yang lalu. tengah-tengah aku bersiap nak g shopping baju dani, tetiba papa dani..

enady : ma, pa tukarkan pampers dani ni ek. macam dah lencun je..
aku : aaaaaaa????? boleh ke?
enady : ish mama ni, sampai bila papa tak nak belajar tukar pampers dani kan..
aku : hikhikhik.. ye ke pa? papa tau ke? (laju-laju aku amik kamera)
enady : ala..papa tau la..ari-ari mama tukar pampers danikan, papa sebenarnya tengok tau. mama je tak nampak. papa belajar sendiri.. (sambil pegang pampers tu n dia pakaikan kat dani) haaa..tengok mama, siap dah... ingat papa tak terer ke pakaikan pampers anak..

so, memang papa dani dah pandai pakaikan dani pampers tau. sebelum ni aku makan hati je susah betul dia nak tolong aku tukarkan pampers dani. sekarang tidak lagi..weehoo...

tq papa..love you..

lpas ni belajar cuci poopoo dani lak ye..hehe


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...