hantu tapai

aku suka makan tapai. suka sangat-sangat. terutama tapai pulut.. perghhh.. tak jemu aku makan tapai pulut ni. terima kasih rozy. beliau yang bawak dari kampung nya di Terengganu.. ;) tahun depan bawak lagi ek. hahaha..

p/s : tapai yang member bawak mestilah best kan sebab dapat makan free. padahal ade je kat cafe bawah nun ade jual tapai pulut ni.. hikhik.. tapi pemalas nak beli. =p


muka heppi dapat makan tapai. ade lagi kat atas meja kat set T. takde sape2 yang nak ke? kalau tak nak aku amik ek..hihi

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...