Thursday, September 23, 2010

hantu tapai

aku suka makan tapai. suka sangat-sangat. terutama tapai pulut.. perghhh.. tak jemu aku makan tapai pulut ni. terima kasih rozy. beliau yang bawak dari kampung nya di Terengganu.. ;) tahun depan bawak lagi ek. hahaha..

p/s : tapai yang member bawak mestilah best kan sebab dapat makan free. padahal ade je kat cafe bawah nun ade jual tapai pulut ni.. hikhik.. tapi pemalas nak beli. =p


muka heppi dapat makan tapai. ade lagi kat atas meja kat set T. takde sape2 yang nak ke? kalau tak nak aku amik ek..hihi

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

4 comments:

CikPuanMiera said...

den nak.. :p

NURUL said...

sedap ke? nurul tgk gbr mcm sedap jer. sikit... hehe

dymy Azad..>3 said...

bess nyer tapai..tmpang lalu..saje singgah..nice blog btw..
come jenguk my blog oso..
http://ayuraza.blogspot.com

:: p R i n c E s S _ N :: said...

akumkn gk tapai ni..tp sket2 jekk..prefer dlm daun ni dr dlm bekas plastik tu...br feel dlm daun..