hantu tapai

aku suka makan tapai. suka sangat-sangat. terutama tapai pulut.. perghhh.. tak jemu aku makan tapai pulut ni. terima kasih rozy. beliau yang bawak dari kampung nya di Terengganu.. ;) tahun depan bawak lagi ek. hahaha..

p/s : tapai yang member bawak mestilah best kan sebab dapat makan free. padahal ade je kat cafe bawah nun ade jual tapai pulut ni.. hikhik.. tapi pemalas nak beli. =p


muka heppi dapat makan tapai. ade lagi kat atas meja kat set T. takde sape2 yang nak ke? kalau tak nak aku amik ek..hihi

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...